Spletna vizitka

Spletna vizitka je predstavitev vaše dejavnosti na eni strani in običajno vsebuje le nujne in za vas ključne informacije o dejavnosti.

Namen spletne vizitke je obvestiti uporabnike spleta (interneta) o vašem podjetju. Za iskanje izvajalcev različnih storitev in artiklov poleg referenc uporabljamo telefonske imenike, poslovne imenike, ... v zadnjih časih pa je zelo priljubljen splet. Z različnimi lokalnimi ali globalnimi iskalniki (najdi.si, matkurja.si, slowwwenia.com, google.si, bing.com, yahoo.com, ...) nam je na voljo vse večja izbira med potencialnimi izvajalci. Z kvalitetno predstavitvijo na spletu lahko z najmanjšim vložkom največ iztržite. Splet velja za najcenejši oglasno obveščevalni medij. Njegova priljubljenost je v porastu. Če niste prisotni na spletu in želite povečati krog vaših strank je skrajni čas, da se odločite za predstavitev na spletu.

Hkrati prispeva tudi k celostni podobi vašega podjetja oz. dejavnosti.

Vizitka je primerna za vsa storitvena podjetja, ki pri naročniku izvajajo storitev, in ne za podjetja oz.posameznike, ki nudijo oz.prodajajo izdelke ali se hočejo predstaviti z večimi produkti.

Ne smemo pozabiti dodati naslov spletne vizitke na že obstoječe elemente celostne podobe vašega podjetja (vizitka, avto, dopisi, e-poštna podloga, delovne obleke, ...).

Cena: od 150,00€ + DDV

Spletna stran uporablja piškotke za boljšše delovanje in zagotavljanja storitev. Več o varovanju in zasebnosti podatkov ter o piškotkih si lahko preberete tukaj.

Z brskanjem po naši spletni strani, se strinjam z uporabo piškotkov.